Farmasi Zen szempillaspirál

Farmasi Zen szempillaspirál
Farmasi Zen szempillaspirál
Farmasi Zen szempillaspirál
Farmasi Zen szempillaspirál

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Nem rendelhető
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek



Farmasi Zen szempillaspirál termékleírás


A fejlett összetételű technológiának és szilikon kefének köszönhetően a spirál maximális dússágot és hihetetlen hosszúságot biztosít. Átható tekintetet, intenzív és telt szín, valamint egészséges és hidratált pillák az E-vitaminnak köszönhetően.


Farmasi Zen szempillaspirál használati utasítás


Használat előtt alaposan rázza fel. Alkalmazza az applikátort a szem körül.


Farmasi Zen szempillaspirál összetétel


AQUA (WATER), CI 9 IRON OXIDES, PARAFFIN, CERA ALBA (BEESWAX), GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ACACIA SENEGAL GUM, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, STEARIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, DIMETHICONE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-4.


Farmasi Zen szempillaspirál videó 




 




 



 


Farmasi Zen szempillaspirál vélemények


"Brutál. Szeretem! Elég 1 réteg is, 2 már óriási pillákat csinál. Sose kell nézegetnem, hogy panda lettem-e, a helyén marad estig, nem pereg le. Az első ilyen spirálom, eddig mindegyik maszatolt. Múltkor sírás után félve mentem a tükörhöz, de semmi maszat, kibírta."



"Csodálatos, természetes hatású pillák. Építhető, nem irritáló, nem maszatolódó, nap végén könnyen lemosható. Jár az 5*"



"Szuper spirál, nem irritál, nem pereg, nem kenődik el és nagyon szép elválasztott pillákat lehet vele csinálni. Egyik kedvenc."



"Az előző kiadást is használtam és már ebből is rendeltem. Az egyik legjobb szempillaspirálom! Érzékeny szememet nem bántja, nem kenődik el, nem válik le darabokban, szépen hosszabbítja és vastagítja a pillákat. Jó ideje használom és mintha hosszabbak, tápláltabbak lennének a szempillák. Néha túl sok festéket vesz fel a kefe, de ha egy papírzsebkendőbe lehúzom a felesleget, nagyon szépen lehet vele dolgozni. Azt hiszem, amíg kapható, nem cserélem le másra!"



"Ez egy nagyon érdekes spirál, mivel rugalmas a feje. Első használatkor nehezen tudtam bánni vele, mert mindig belerugózott a szemembe. :D De pár húzás után profin kezeltem, szóval csak megszokás kérdése volt. Ami külön tetszett, és még nem tapasztaltam egyik spirálomnál sem, az az, hogy olyan, mintha konkrétan befestené tartós festékkel, és meghosszabbítaná a pilláimat. Szóval nem olyan, mint egy spirál, ami azért tökre látszik, hogy spirálozva van a szempillám, hanem nagyon természetesen emeli ki a pillákat. Hétköznapok sztárja!!! - nálam legalábbis."



Forrás: https://kremmania.hu/kremek/farmasi-zen-extension-lash-mascara


 

Adatok
Cikkszám
1301322
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2019.09.18 19:53
 - Zsanett
Gyönyörű, imádom
2019.09.13 15:34
 - Anikó
Nagyon szupi! Imádom! Furi az asszimetrikus spirál, de valami csodaszép pillákat varázsol!
Webáruház készítés